Nőgyógyászat

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor! 13 éves a lányom, megtanítottam hogyan tisztálkodjon, minden este megmosakszik a bidénél, és nap közben is popsit mos szükség esetén. A napokban hüvelyfolyást észleltem nála: a nap végére elszíneződik a kis bugyija, estére a folt kérgessé válik. Nagyon kellemetlen számára, beszéltünk róla, hogy elkezdett működni a hormonháztartása, ez normális jel, de szeretném, ha látná egy orvos.
Kérem, írja meg véleményét és ha lehet ilyet kérni olyan nőgyógyász doktornő ajánlását is szívesen veszem, aki a Belvárosban vagy a Budai részen rendel.2011. 05. 04. | 21:09

Kedves Kérdező!

A hüvelyi váladékozás valóban normális jelenség, a normál hüvelyi váladékozás a hüvelyfolyással nem azonos, ez utóbbi mellé panasz is társulhat, szagos. Amennyiben a folyás léte kérdéses, akkor mindenképpen nőgyógyász orvoshoz kell fordulni, aki a hüvelyváladék levétele útján egyértelműen meg tudja állapítani, hogy van-e kóros váladékozás vagy sem.
Amennyiben nőgyógyászt keres, akkor azt javaslom, hogy inkább a háziorvostól kérjen javaslatot, mert a kérdés második felére nem áll módunkban válaszolni.

Orvosszakértő 2011. 05. 05. | 13:54
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close