NST vizsgálat

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor/ Doktornő!
Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy jelenleg a 35. héten járok a terhességemben. Ezen a héten átestem az első NST vizsgálaton ahol kimutatták a magzati tachycardia-t, az orvosok semmit nem mondtak csak folyamatosan azt hajtották, hogy ez nem jó. Vérvételen is túl estünk azon a napon, a vérképem semmit nem mutatott ki. Elküldtek egy másik orvoshoz aki UH-n keresztül is ránézett a picire. Ő azt mondta, hogy ez normális és haza is engedtek ennyivel, de azért másnapra vissza rendeltek egy újabb NST vizsgálatra. Másnap ugyan úgy „sietett” a pici, de ekkor már megint egy másik doktor teljesen normálisnak találta. Én sajnos ennyivel nem értem be és utána kerestem az interneten, hogy hogy is kellet volna itt zajlania egy alaposabb vizsgálatnak, hogy megtudják mitől lehet.
Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben mi a teendő az én részemről és persze az orvosok részéről is. Én úgy gondolom ilyenkor nem ártana kicsit alaposabban kivizsgálni az anyukát.
2011. 11. 05. | 19:01

Kedves Kérdező!
Látatlanban nem lehet véleményt mondani,ugyanis a szívfrekvencián kívül mást is értékelni kell a regisztrátumon. A lepénykeringés áramlásvizsgálatát is el kell végezni.

Orvosszakértő 2011. 11. 07. | 09:08
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close