Terhesség petting során

Orvos válaszol rovat
Terhességgel kapcsolatosan szeretnék kérdezni. A barátnőm nem mer levelet írni, ezért én kérdezem meg helyette. Az történt, hogy a barátjával volt, de nem feküdtek le, csak petting volt. Attól fél, hogy a fiú spermái bekerültek hozzá, mivel a fiú keze érintkezett a nemi szervével, majd minimum 10-15 perc után (lehet több is eltelt) a lánynak a nemi szervéhez ért a keze. A menstruációja rendes időben megjött, rendesen és semmi előjele nincs a terhességnek.

Szerintem már bemeséli magának, mert olvasott olyat, hogy terhesség alatt is lehet menstruáció, viszont az más, mint a többi. Azóta eltelt körülbelül 2 hónap és most nem tudja megállapítani hogy várandós-e. Tudna segíteni anélkül, hogy tesztet kéne venni és elmenni nőgyógyászhoz?
2012. 10. 08. | 12:05

Egészen biztosan nem terhes a barátnő. De nem lenne szabad ennyit tépelődni. Vagy adott esetben nem lenne mégis egyszerűbb számára egy százszázalékosan azonnal biztos választ adó terhesteszt mégis? Ha pedig hosszabb távon lenne majd kapcsolat, annak békéje kedvéért hormonális, korszerű fogamzásgátlót kellene szedni.

Orvosszakértő 2012. 10. 11. | 12:49
close