Kell kivizsgálás?

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

Amikor kiderült, hogy kismama lettem körül járva a témát meglepve tapasztaltam, hogy elég nagy különbségek vannak az összetevőket illetően, majd döntöttem, hogy a Femibion magzatvédő vitamint mellett. Miért lehet az, hogy a cél az egészséges kisbaba és kismama mégis -laikusként- elég nagy különbségeket tapasztaltam?
Egy éve 11 hetes kismamaként vetélésem volt. A terhességem alatt és azóta is szinte folyamatosan szedem a Femibion magzatvédő vitamint. Mivel panaszom nincs, ezért a rendszeres rákszűrésen kívül nem voltam az orvosomnál. Szerintem egyikünk se számított arra, hogy egy évig nem sikerül újra teherbe esnem. A kérdésem az lenne, hogy szabad-e ennyi ideig folyamatosan szedni ezeket a vitaminokat?Normális-e, hogy ennyi ideig nem tudok ismételten teherbe esni, illetve ha nem normális mi a teendőm?
2011. 06. 02. | 10:21

Kedves Kérdező!

A magzatvéső vitamin hosszú távú szedése nem okoz gondot, sőt még a szoptatás alatt is javasolják a szedését. Az egy éve sikertelen próbálkozás mindenképp kivizsgálást igényel. Javasolt speciális meddőségi szakrendelésre bejelentkezni, itt speciális vizsgálatok elvégzésére is van lehetőség. Az egyetemi klinikákon talál ilyet.

Orvosszakértő 2011. 06. 03. | 13:32
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close